Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Αλαφούζος. Ο άνθρωπος της ημέρας! (Και της νύχτας…)Επικεντρώνουμε σήμερα στα της Αρμοδιότητας και υπευθυνότητας των κ.κ. Ν. Παππά και Χ. Σπίρτζη, για την επιτυχή υπέρ της Κοινωνίας μας αναδιανομή τηλεοπτικών συχνοτήτων.
Πολλά συγχαρητήρια κατ’ αρχήν, αξίζουν για την σθεναρή απόφαση αλλαγής τού τοπίου στα διαπλεκόμενα και τόσο ρυπαρά για την Κοινωνία μας media.
Δυστυχώς, υπάρχει έντονη ανησυχία για την αντίδραση που ήδη προγραμματισμένα ασκείται από τους υπόλογους και που θα είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης, άρα πιθανώς και των αντοχών σας… Θα ήταν καλύτερο να είχε η Κυβέρνηση ζητήσει ήδη την συνδρομή αρμόδιων κοινωνικών φορέων, και προσωπικοτήτων και να είχε κάνει μεγαλύτερη καμπάνια! Οι σφετεριστές των συχνοτήτων θα επιμείνουν διά παντός τρόπου, στο μίγμα δράσης που έχουν επιλέξει και που είναι ο συνδυασμός διαφθοράς των πάντων και η διατήρηση απεριόριστης μόνιμης δύναμης επικράτησής τους. Μιας δύναμης που την άφγσαν τόσα χρόνια, να έχει γίνει πλέον μια δυναστεία και ένα ανεξέλεγκτο τέρας! (Π.χ. Αλαφούζος: Τηλεοπτικό κανάλι, τουλάχιστον δύο ραδιοφωνικά κανάλια, ημερήσια εφημερίδα κ.α… Βαρδινογιάννης: Τηλεοπτικό κανάλι, ραδιόφωνα («Δίεση») εφημερίδα κ.α. Κυριακού: Δυο τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνο, εφημερίδα. Μπόμπολας, τηλεόπτικό κανάλι, εφημερίδα, περιοδικό). Καρατζαφέρης ομοίως… Και το τραγικό είναι ότι όλοι τους δεν είναι διανοούμενοι, κοινωνιολόγοι, παιδαγωγοί αλλά… μεγαλοεπιχειρηματίες ή και κατάδικοι!
Ήδη εκτός των οργιαστικά μονόπλευρων δελτίων ειδήσεων, επιδίδονται τώρα και σε μετάδοση συνεχών δόλιων μονόπλευρων σποτ για να επηρεάσουν την πάντα υπό αυτών κοινή γνώμη.
Για οποιαδήποτε συμπαράσταση η «Εταιρεία Υπεράσπισης Αξιών» ανιδιοτελώς τίθεται στην διάθεση των αρμοδίων για ενδυνάμωση κόντρα στις δράσεις των συνασπισμένων σκοτεινών συμφερόντων, αντιδράσεις που όλο και θα κορυφώνονται το επόμενο διάστημα, υπολογίζοντας στην κάμψη της Κυβέρνησης μετά από την τόση πίεση της πραγματικά αχαλίνωτης υπεροπλίας τους.
Η δική μας δράση της Ε.Υ.Α. ως τώρα απέδωσε θετικά (παρά την χαρακτηριστική απροθυμία τινών λειτουργών σας, όπως ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ν. Παντελής, ο Δ/της ΙΚΑ, η προϊσταμένη ΙΚΑ πλ. Αττικής, ο κ. Χ. Σπίρτζης, ο κ. Γ. Κατρούγκαλος κ.α.)
Κάντε επιτέλους κάτι επιτυχές και… ολόκληρο! Γράφετε Ιστορία, το ξέρετε;
Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, χειροκροτούμε όταν επεμβαίνετε, καταγράφεται όταν ολιγωρείτε ή σιωπάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μαθήματα δημοσιογραφίας

Μαθήματα δημοσιογραφίας
Στιγμιότυπο από τη σχολή δημοσιογραφίας προηγουμένων ετών